Het Noordeinde Den Haag@hetnoordeinde

Luxury shopping in the historic city center of The Hague. High-end fashion, art galeries, hotels, jewellers, restaurants and more.

https://www.facebook.com/hetnoordeindedh/

323 posts followers following

Het Noordeinde Den Haag

INTERIEURS MET LEF EN LIEFDE Is je huis toe aan een nieuwe look? Ga dan eens langs bij Stoop Furniture! Eigenaresse Diana weet als geen ander hoe je jouw woonruimte kan transformeren tot een fijne en stijlvolle plek. De winkel geeft je een goed idee van de verschillende stijlen en mogelijkheden. Maak een afspraak om samen te kijken wat het beste past bij jouw wensen of loop een keer binnen om gewoon wat inspiratie op te doen! Noordeinde 126 www.hetnoordeinde.nl


8

Het Noordeinde Den Haag

A ROYAL KINGSDAY! Kom tijdens Koningsdag gezellig langs! Het belooft weer een gezellige dag te worden, met activiteiten door de hele stad. Het LIFE I LIVE Festival maakt er door de hele stad een feest van en de winkels en horeca op het Noordeinde zijn gewoon open!


3

Het Noordeinde Den Haag

SPRING INSPIRATION De shops zijn gevuld met de nieuwste voorjaarscollecties, de restaurants hebben zich laten inspireren door asperges en blush rosé in hun nieuwe menukaarten. In de etalages de mooiste sieraden, tassen en schoenen in de laatste pasteltinten! Kortom, de lente is gearriveerd!


5

Het Noordeinde Den Haag

A PERFECT MATCH Het vinden van het juiste paar jeans kan soms nogal een uitdaging zijn, maar zodra je Denham instapt hoef je je hier geen zorgen meer over te maken! Er zijn hier namelijk zo veel stijlen en soorten jeans dat er altijd wel the perfect match tussen zit. Het enthousiaste team helpt je graag met het samenstellen van een coole (of juist classy) look, de keuze is aan jou!


2

Het Noordeinde Den Haag

NO ONE LIVES LIKE YOU Daarom hebben ze bij Bolia wel drie (!) etages vol met wooninspiratie. Woonkamers, eetkamers, gordijnen, accessoires en ga zo maar door, je vindt het hier allemaal. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe bank? Of wil je misschien je interieur een upgrade geven, maar weet je nog niet helemaal hoe je dat gaat doen? Loop een keer binnen en laat je adviseren door het team, ze staan met een grote glimlach voor je klaar! Noordeinde 85 www.hetnoordeinde.nl


1

Het Noordeinde Den Haag

A NIGHT TO REMEMBER De dertiende editie van Noordeinde Nocturne, afgelopen zaterdagavond 30 maart, was weer een groot succes! Het Hofstad Jeugdorkest mocht de avond openen met een spectaculair concert in de Waalse Kerk. Er vonden op verschillende locaties op het Noordeinde optredens plaats van ensembles, samengesteld uit leden van het Residentie Orkest en het Koninklijk Conservatorium - Royal Conservatoire. Diverse galeries, restaurants en interieur & design stores waren tot laat open voor de bezoekers. Ter afsluiting vond er in de Waalse Kerk een concert plaats van het Residentie Orkest. Tot volgend jaar!


1

Het Noordeinde Den Haag

UNDER CONSTRUCTION Het Noordeinde wordt steeds mooier! Zo is het grootste deel van The Royal Make Over afgerond en zijn er onlangs mooie banken neergezet, waar je lekker even kan ontspannen. Nu is het tijd om het Paleisplein aan te pakken. De grijze stenen worden vervangen door gras en andere begroeiing, zo wordt het plein een stuk aantrekkelijker. Ook komen de monumenten op deze manier een stuk beter tot hun recht. De mooie sfeerverlichting die daarna wordt toegevoegd maakt het vernieuwde Paleisplein een fijne plek!


1

Het Noordeinde Den Haag

KONINKLIJKE KLINKERS Deze gouden klinkers markeren The Royal Shopping District op de meest toepasselijke manier! Heb jij ze al gespot tijdens het winkelen?


2

Het Noordeinde Den Haag

Op zaterdagavond 30 maart is het zover! De 13e editie van Noordeinde Nocturne 2019 vindt dan plaats en het belooft weer een sprankelende avond te worden. De avond begint om 17:00 met een spetterend openingsconcert van het @hofstadsjeugdorkest in de Waalse kerk. Daarna is het culinair genieten in een van de vele restaurants die speciale Noordeinde Nocturne menu's serveren en is Het Noordeinde feestelijk verlicht met fakkels. De vele galeries en design stores openen tot laat hun deuren en je kunt genieten van optredens van ensembles samengesteld uit leden van @residentieorkest en @koninklijkconservatorium en uiteraard van de exposities en collecties. Het Residentie Orkest verzorgt om 22.00 het slotconcert in de Waalse kerk. De ondernemers van @hetnoordeinde verwelkomen je graag!


4

Het Noordeinde Den Haag

Op zaterdagavond 30 maart is het zover! De 13e editie van Noordeinde Nocturne 2019 vindt dan plaats en het belooft weer een sprankelende avond te worden. De avond begint om 17:00 met een spetterend openingsconcert van het Hofstads Jeugdorkest in de Waalse kerk. Daarna is het culinair genieten in een van de vele restaurants die speciale Noordeinde Nocturne menu's serveren en is Het Noordeinde feestelijk verlicht met fakkels. De vele galeries en design stores openen tot laat hun deuren en je kunt genieten van optredens van ensembles samengesteld uit leden van Het Residentie Orkest en Koninklijk Conservatorium - Royal Conservatoire en uiteraard van de exposities en collecties. Het Residentie Orkest verzorgt om 22.00 het slotconcert in de Waalse kerk. De onderrnemers van @hetnoordeinde verwelkomen je graag!


1

Het Noordeinde Den Haag

LOOKING GOOD, FEELING GOOD Heb je deze mooie boetiek al gespot tijdens het shoppen? In januari is het tweede filiaal van @aaikoamsterdam geopend op Noordeinde 36. Dit Amsterdamse modemerk wilt elke vrouw zo goed mogelijk te laten voelen in de kleding die ze draagt. Daarom is elk item flatteus, comfortabel én makkelijk te dragen. Daarnaast vind je hier de meest vrolijke en kleurrijke kleding van de hoogste kwaliteit. Tijd om weer te gaan shoppen! Noordeinde 36 www.hetnoordeinde.nl


2

Het Noordeinde Den Haag

ROYAAL GENIETEN Lekker! De meest luxueuze snacks van Den Haag haal je nu op het Noordeinde bij Royalz Fries. Je kunt hier niet alleen genieten van een heerlijke friet met pulled chicken of van een vegan kroket, maar ook van een bijzonder versierd ijsje met koekjes en marshmallows er op. Eigenaar Ben: “We hebben bewust gekozen voor een divers aanbod, zodat er écht voor ieder wat wils is. Zo hebben we bijvoorbeeld ook rekening gehouden met allergenen, lactose en glutenvrije producten. Daarnaast maken we gebruik van zoveel mogelijk biologische producten en wordt al het friet iedere dag vers gebakken. Door deze hoge kwaliteit zijn onze snacks om van te smullen! We nodigen iedereen uit om een keer langs te komen en het zelf te proeven.” Daar zeggen we geen nee tegen! Royalz Fries is 7 dagen per week vanaf 11:30 geopend. Noordeinde 13. www.hetnoordeinde.nl


4

The end.